Long time no see!

Ja, nu är det en stund sedan bloggen uppdaterats och det är hög tid för en liten uppdatering. Mycket av nyheterna läggs på facebook där xlntdog har en egen sida. http://www.facebook.com/pages/Xlntdog/188276914530562

Detta inlägg skrivs på ett skakigt tåg på väg mot European Open som i år går av stapeln i Österrike. Meningen var att Excel skulle starta på EO, men hennes muskel i låret ville annat. Finns ingen anledning att tävla en hund som inte känns 100% fräsch. Med mig har jag istället Femme och Kit som ska få starta. Kit kan ju bara starta i hoppklassen, men vi ser det som en fin erfarenhet. Femme har kanske inte trycket och tiderna som krävs för att kunna hävda sig på ett stort mästerskap (åtminstone inte nu), men jag hoppas ju att det någon gångs ka släppa även på tävling.
Appropå Kit så har vi officiellt startat nu och och vi har en pinne i hopp 1. Jag är verkligen supernöjd med Kit och hon är en rolig, trevlig, fin och speedad liten karamell.
Har även varit på Dania Cup och tävlat två dagar och dömt. Det var roligt att döma så många bra hundar och det blev några placeringar första dagen.
Mina banor finns på hemsidan www.xlntdog.se/domare.html
hade planer på ett långt och innehållsrikt inlägg, men internet på tåg är inte att lite på så jag laddar upp detta innan det försvinner! ;)
MVH Veronica

RSS 2.0